Eric Pearl-ről

Eric önéletrajza
Forrás: www.thereconnection.com/hungary/biography.html

eric-pearl

A nemzetközileg elismert gyógyító, ERIC PEARL számtalan tévéműsorban szerepelt az Egyesült Államokban és világszerte, meghívott előadóként felszólalt az Egyesült Nemzetek Szövetségében, teltházas előadást tartott a Madison Square Gardenben, szemináriumait pedig számos különböző kiadvány mutatta be hasábjain, köztük a The New York Times is.

Eric orvosként 12 éven át folytatott felettébb sikeres kiropraktőri gyakorlatot, míg egy napon a páciensei arról kezdtek beszámolni, hogy magukon érezték a kezét – noha fizikailag hozzájuk sem ért. A páciensek hamarosan csodálatos gyógyulásokat tapasztaltak olyan betegségek esetén, mint a rák, az AIDS-hez kapcsolódó kóros állapotok, az epilepszia, a krónikus fáradtság szindróma, a szklerózis multiplex, a reumás és csont-ízületi gyulladás, a születési rendellenességek, az agyvérzéses bénulás és más súlyos megbetegedések. Mindez egyszerűen attól, hogy Eric a testük közelében tartotta a kezét – és a gyógyulások mind a mai napig folytatódnak.

Pácienseinek gyógyulásait eleddig hat könyvben dokumentálták, köztük Eric saját Kapcsolatteremtő Gyógyítás: Gyógyulj meg és gyógyíts másokat is! című, nemzetközi sikerkönyvében, amely mára több mint harminc nyelven olvasható.

eric-pearlrol-1

A Los Angeles-i illetőségű Eric és a Kapcsolatteremtő Gyógyítás nagy érdeklődést vált ki világszerte a vezető orvosokból és egészségügyi kutatókból a kórházakban és egyetemeken. Ezen intézmények sorába tartozik többek között a Jackson Memorial Kórház, az UCLA, a Cedars-Sinai Egészségügyi Központ, a VA-kórház, a Minnesotai Egyetem, a Miami Egyetem Orvosi Fakultása és az Arizonai Egyetem – ahol dr. Andrew Weil felkérésére Eric fel is szólalt az orvosok előtt. Jelenleg is számos intézményben folynak új kutatási programok olyan neves kutatóorvosok irányítása alatt, mint Dr. Gary Schwartz, Dr. William Tiller és mások.

Eric az év folyamán keresztül-kasul beutazza a földet, hogy bolygónk minden zugába elvigye a Kapcsolatteremtő Gyógyítás fényét és információit. Megtanítja, hogyan aktiválhatjuk és használhatjuk fel a gyógyító frekvenciáknak ezt az új, mindent felölelő spektrumát, amely lehetővé teszi számunkra, hogy teljességgel túllépjünk az „energiagyógyításon” és a különböző „technikákon”, s a gyógyítás egy olyan szintjére jussunk el, amely mind ez ideig soha senki számára nem volt elérhető! Eric a mai napig több mint 55 000 Kapcsolatteremtő Gyógyítás-terapeutát képzett ki 70-nél is több országban, s ezzel a spontán gyógyítók egész nemzedékét hozta létre világszerte.

A Kapcsolatteremtő Gyógyítás méltatásai

…újfajta bepillantást nyújt a gyógyítás dinamikájába.”
Deepak Chopra, M.D., a Megismerni Istent szerzője
Eric lenyűgöző ember, aki rendelkezik a gyógyítás csodálatos adományával. Olvasd el ezt a könyvet, és alakulj át!”
— John Edward, pszichikus médium; a What if God Were the Sun?szerzője
A Kapcsolatteremtő Gyógyítás szenzációt jelent a gyógyítás világában.”
— Lynne McTaggart, Az energiamező és a The Intention Experiment szerzője
A gyógyítás és a gyógyulás forradalmian új módjáról szóló igazság… Humorral, éleslátással és azzal a mélyreható megértéssel és alázattal teli, amelyet csak egy jó klinikai orvos és természettudós érettsége hozhat meg… Ha valóban szívügyed az egészség és a gyógyulás, olvasd el ezt a könyvet!”
Christiane Northrup, M.D., a Vermonti Egyetem Orvostudományi Intézetének szülész-nőgyógyász klinikai adjunktusa;a Women’s Bodies, Women’s Wisdom és a The Wisdom of Menopause szerzője
Orvosként és idegtudósként arra képeztek ki, hogy tisztában legyek vele, hogyan és miért hat egy kezelés. Ha a Kapcsolatteremtő Gyógyításról van szó, fogalmam sincs, hogyan hat; pusztán személyes tapasztalatból tudom, hogy beválik…”
Mona Lisa Schulz, M.D., Ph.D., az Awakening Intuition szerzője
Dr. Eric Pearl Kapcsolatteremtő Gyógyítás című műve egész egyszerűen a legjobb könyv, amely a transzperszonális gyógyítás és a szellemgyógyászat témájában az elmúlt években megjelent. Ajándék ez a könyv az univerzumtól, és egyben rendkívül izgalmas hozzájárulás ahhoz a világméretű paradigmaváltáshoz, amely korunkban végbemegy. Ha idén csak két könyvet olvasol el, gondoskodj róla, hogy ez a gyöngyszem legyen az egyik!”
Hank Wesselman, Ph.D., a Spiritwalker, a Medicinemaker és a Visionseeker szerzője
Olyan könyv ez, amely ösztönzést nyújt az elmének, miközben megvigasztalja a szívet, és a gyógyulási folyamatot ünnepli. AKapcsolatteremtő Gyógyítást el kell olvasniuk azoknak az egészségügyi szakembereknek, akik a gyógyulás magasabb szintjére szeretnék segíteni pácienseiket, hogy a folyamat során maguk is gyógyuljanak.”
Gary E. R. Schwartz, Ph.D. és Linda G. S. Russek, Ph.D., az Arizonai Egyetem Emberi Energiarendszerek Laboratóriumának igazgatói; és a The Living Energy Universe szerzői
Eric Pearl a gyógyítás páratlan ajándékában részesült… az energiagyógyítás egy új, konkrét irányultság nélküli formáját képviseli, amely túlmutat azokon a formulákon, technikákon és mantrákon, amelyekkel ezen a planétán eleddig dolgoznunk kellett.
Melegen ajánlom a módszert a gyakorló egészségügyi dolgozóknak, de mindenki másnak is, aki érdeklődik saját szunnyadó, gyógyító képességeinek felébresztése iránt.”
Richard Gerber, M.D., a Vibrational Medicine szerzője
A kapcsolatteremtés… minden gyógyítás titka.”
Dr. Wayne W. DyerA szándék hatalma bestseller-szerzője

A Kapcsolatteremtés története

Forrás: www.thereconnection.com/hungary/history.html

A Los Angeles-i illetőségű alapító, Eric Pearl nagy érdeklődést váltott ki a vezető orvosok és kutatók részéről világszerte – köztük az Egyesült Államok egyik első kórházának, egy komoly hírű traumatológiai intézetnek, egy gerincvelő-sérüléseket ellátó központnak és egy orvosi egyetemnek a munkatársaiból is.

Forradalmian újszerű gyógyító képességei megjelenése előtt Eric 12 éven át rendkívül sikeres kiropraktőri gyakorlatot folytatott. 1993 augusztusában fedezte fel, hogy szokatlan „adományt” kapott. A 12 esztendei hagyományos kiropraktőri praxisát követően egyszerre a gyógyítás egy egészen más fajtájának közvetítő közege lett: csatorna, amelyen gyógyító energia árad keresztül.

Noha túlságosan sokat utazik ahhoz, hogy fenntartsa kiropraktőri praxisát, szemináriumainak és személyes foglalkozásainak résztvevői folyamatosan arról számolnak be, hogy Eric „adománya” a súlyos betegségek széles skálájának leküzdésében segít nekik – többek között rosszindulatú daganatok, az AIDS-hez kapcsolódó betegségek, a krónikus fáradtság szindróma, születési rendellenességek és csontdeformitások esetében is.

A nyolcvanas és kilencvenes évek folyamán Eric, aki kiropraktőr-orvosi diplomáját a Los Angeles-i Cleveland Kiropraktikai Főiskolán szerezte meg, az egyik legnagyobb kiropraktikai központ vezetője volt Los Angeles térségében. Rendkívül sikeres és népszerű orvos vált belőle, akit gyakran neveztek „a sztárok kiropraktőrének.” Eric Pearl, aki olyan mesterek keze alatt tanult, mint dr. Virgil Chrane és id. dr. Carl Cleveland, egyike volt annak a néhány praktizáló orvosnak, akik a hagyományos kiropraktőri megközelítésmód mellett színtiszta, eredeti és kis híján elveszett kiropraktikai technikákat is alkalmaztak.

A páciensek (és az orvosok!) hétköznapi és klinikai környezetben egyaránt tanúi voltak e gyógyítások eredményeinek, amelyek egyszerűen azáltal mennek végbe, hogy Eric a TESTÜKHÖZ KÖZEL TARTJA A KEZÉT.

Miért éppen én?

Ha én fésültem volna át egy felhőn ücsörögve a bolygót a legalkalmasabb személy után kutatva, akire ráruházhatom az univerzum egyik legritkább és legkapósabb adományát, akkor nem tudom, kinyúltam volna-e az éterből, hogy mutatóujjammal szétválasszam a roppant sokaságot – a pásztorokat, a boltosokat, az igazakat és az álszenteket –, majd azt mondjam: „Megvan! Ő az! Ő kapja meg ezt az adományt!”

Mármost a dolog valószínűleg korántsem így történt, bennem mégis ezt az érzést kelti. Kivéve, amikor nem – vagyis kivéve azokat az eseteket, amikor valaki egy teljesen eltérő és meggyőzően valószerű magyarázattal toppan be hozzám. „Ugyan már – kiált fel ez a jóakaratú személy hitetlenkedve, nyilvánvaló értetlenségem láttán, ami az Univerzum működését illeti –, maga nyilvánvalóan ezt csinálta az előző életeiben is!” Mármost csak azt szeretném tudni, hogyan lehetséges, hogy ezek az emberek olyan bennfentes ismerői az előző életeimnek, amikor én még mindig ezzel a mostanival próbálok tisztába jönni.

Úgy értem, gondolkodjunk reálisan! Tizenkét éven át építgettem Los Angeles egyik legnagyobb – ha nem a legnagyobb – kiropraktőri praxisát, volt három lakásom, egy Mercedesem, két kutyám és két macskám. Minden tökéletesnek tűnt volna, ha a pénzügyekben és alkoholfogyasztásban mutatkozó mértéktelenségem nem vet véget hat éve tartó párkapcsolatomnak – azonban ezen esemény miatt három napig gyakorlatilag még arra sem voltam képes, hogy egyik lábamat a másik elé tegyem. A Prozac persze segített a dolgon – nem is keveset.

Hat hónappal később ellátogattam a kaliforniai Venice Beachre az asszisztensemmel, aki ragaszkodott hozzá, hogy kártyából jósoltassak a tengerparton. „Nem akarok kártyát vettetni magamnak holmi jósnővel a tengerparton” – feleltem mélységes meggyőződéssel. Ha ez a jósnő tényleg olyan csodálatos lenne, az emberek özönlenének hozzá – gondoltam magamban. Nem