A Lemúria Misztériumról

Egy csodálatos, végtelenül tiszta és szent gyógyító eljárás született , amely magában foglalja a Teremtés teljességét, mind a 13 Csillagnemzetség sugarával áthatva, amelyben minden érintést és mozdulatot a kegyelem energiáinak közvetítése vezérel.

Éppen ezért – az extrém pszichotikus zavarokon, szenvedélybetegségeken kívül – szinte bármilyen problémával felkereshetők gyógyítóink, akár fizikai betegségről, akár lelki, kapcsolati krízisről, gyermekvállalási problémákról, önkeresési folyamatokról legyen is szó.

Azt bizonyosan meg fogja tapasztalni minden kereső és gyógyulni vágyó ember, hogy milyen hihetetlen erejű misztérium és csoda az, amikor a Teremtés csillagerői összefognak az Életért, és visszaemelik őt az Isteni Sorsába, az igazi útjára és a kegyelem által finoman kivezetik őt az elválasztottság illúzió fájdalomköréből, amely valójában minden testi-, és lelki szenvedés oka. S így megkezdődhet egy olyan belső gyógyulási és öngyógyítási folyamat, ami által oldódni fognak a testi és lelki fájdalmak is, változhatnak a sokszor ismételt karmikus mintázatok, és egy sokkal teljesebb életre találhatunk rá.

Forrás: http://csillagnemzetsegek.hu/

a-lemuria-miszteriumrol