Kapcsolatteremtés-Újrakapcsolódás

A gyógyítással összehasonlítva, itt alapvetően más a szándék.

A Kapcsolatteremtésnek az a célja, hogy újra összekapcsoljon bennünket az Univerzummal. Azért újra, mert valaha réges-régen ez létező kapcsolat volt, de a mai ember – általában – már teljesen elszakadt a Magasabb Intelligenciától. És ezért sokszor nem tudja kiteljesíteni az életét.

kapcsolatteremtes-ujrakapcsolodas-1

Talán közismertek a Föld úgynevezett Ley-vonalai. Az emberi test hasonló funkciójú vonalai és pontjai sajnos ma már rendkívül korlátozott mértékben működnek, mivel történelmünk bizonyos pontján megtörtént a leválasztásuk; így is segítenek ugyan az energia, a fény és az információ áramlásában, de ez már távolról sem tölti be az eredeti szerepét.

kapcsolatteremtes-ujrakapcsolodas-2

A Kapcsolatteremtés „új” axiatonális vonalakat kapcsol be energetikailag, ezáltal az ember újra hozzákapcsolódhat az Univerzum végtelen intelligenciájához. Olyan csatornák jönnek létre egy korábbinál sokkal magasabb szinten, amik összekötik a makrokozmoszt és a mikrokozmoszt és sokkal magasabb rendű lesz az energia, a fény és az információ áramlása az Univerzum és az emberi faj között.

A Kapcsolatteremtés két egymást követő napon történhet meg. A páciens számára a gyógyításhoz hasonló: masszázságyon fekve, csukott szemmel. Időtartama 45-50 perc.