Lee Caroll – A gyógyítás fajtái

kryon

Idézet Lee Caroll negyedik Kryon-kötetéből, melynek címe:

Az ember isten társaként:

„A gyógyítás hat attribútumát fogalmazzuk meg, melyeket ismertek ti is, most azonban kiegészítéseket fűzünk hozzájuk. Nem az öngyógyításról, hanem az úgynevezett kívülről jövő gyógyításról lesz szó, vagyis amikor emberek és különféle anyagok segítségével folyik a kezelés. Fentről lefelé fogunk haladni, ahol legfölül a jelenleg általatok elérthető legmagasabb rendű energia áll, legalul pedig a múltból eredően használatos legalacsonyabb, de még működő energia. Mindegyik helyénvaló a megfelelő helyzetben. Jegyezzétek meg: ne vessetek el olyan gyógyítási eljárásokat, melyek életet menthetnek, csak azért, mert nem a legmagasabb energia felhasználásán alapulnak! Alkalmazzátok a rendelkezésetekre álló tudomány bármely formáját, lényeges, hogy körültekintően, bölcsességgel bánjatok velük.”

>> Tovább

„Igazán különös lenne, hogy néhány megvilágosodott ember eldobja a régit, bár az új energiájú helyettesítő módszer még csak gyerekcipőben jár. Legyetek türelmesek! Ne lepődjetek meg, ha nagyon-nagyon régi, látszólag nevetséges eljárások egyszer működőképes új módszerként bukkannak fel!

A gyógyítás fajtái

  1. Gyógyítás energiával

A sorban az első: az ENERGIÁ-val való gyógyítás. Úgy érzem, ennek a csoportnak ez nem jelent meglepetést. Az energiával való gyógyítás során nem jön létre érintés. Az energia olyan módon és formában kerül átadásra, ami a legmegfelelőbb a kezelőasztalon fekvő embernek. Ha annak, aki a kezelőasztalon van, magasabb a rezgésszintje, ismertek előtte ezek a dolgok, és engedélyt adott a gyógyulásra, a segítő, aki az energiával dolgozik, bámulatos csodákat tapasztalhat meg. A beteg meggyógyul ennek az energiának a hatására, anélkül, hogy a gyógyító megérintené! Gondolkodjatok el ezen. Ez az Új Kor adománya, a legmagasabb szintű eljárás, az első számú módszer!

Ám ez nem fog működni alacsonyabb rezgésszintű embereknél. Akik energiagyógyászattal foglalkoznak, azt tapasztalják és támasztják alá, hogy nem működik mindenkinél. Annál érhető el a legnagyobb eredmény, aki megvilágosodott, és tisztában van az engedélyadás és a választás jelentőségével. Aki nem jutott el idáig, s alacsonyabb a rezgésszintje, gyógyulás nélkül fog távozni. „Mit javasoljunk azoknak, akik alacsonyabb rezgésszintűek?” – tehetitek fel a kérdést. Erről a következőkben lesz szó.

  1. Kézrátételes gyógyítás

Ez a fajta gyógyítás szükségessé teszi, hogy a gyógyító megérintse a gyógyítani kívánt területet, mivel a páciens alacsonyabb rezgésszintű (mint a gyógyító). Ilyen esetekben az érintés hozza létre az összeköttetést, amelyet a két azonos rezgésszintű ember esetében az energia hozott létre. Tehát a kézrátétel is csodálatos, bámulatos eszköz, mert áthidalja a rezgésszintbeli eltéréseket. A kezelőasztalon fekvő ember megfogalmazza és hangosan elmondja választását és engedélyét, és a módszer működni fog, ahogy azt nap mint nap tapasztalhatjátok. Sok megvilágosodott ember, aki masszázzsal foglalkozik, egyszer csak észreveszi, hogy gyógyít! Ez is kézrátételes gyógyítás. Valaki odajött társamhoz, és azt mondta neki: „Félek, hogy tönkremegy az üzletem, mert akik masszírozásra jártak hozzám, meggyógyultak, és nem jönnek vissza többé.” Hát így lett belőle gyógyító, és egyre többen keresték föl, még olyan betegek is, akik máskülönben nem tették volna! A kézrátételes gyógyítás hatalmas eszköz.

  1. Élő energiájú anyagok

Most a gyógyítók által használt szerekről és anyagokról fogunk beszélni. Ezek sorában elsők az élő energiájú anyagok. Már évek óta beszélünk nektek róluk. Megfordult-e már a fejetekben akár csak egy pillanatig is, hogy csupán véletlen volt, és nem a szinkronicitás jele, hogy a legsúlyosabb betegségeitekből élő energiájú anyagok segítségével gyógyultatok meg? A tuberkulózisra és a gyermekbénulásra gondolunk itt. Ha megértitek, amiről beszélünk, tudni fogjátok, hogy az életerő hatalmas tényező, és csodálatos segítséget jelent a gyógyszerek körében. Egy lenyomathoz kapcsolódó életerő nem könnyen változik meg, ha a formája érintetlen, ép marad. Aki gyógynövényekkel és aromákkal , illatanyagokkal foglalkoznak, tudják miről beszélek, hiszen azok is élő energiájú anyagok.

Nézzük meg más oldalról is a kérdést, amely összefügg a tudományos kutatásokkal. Vizsgálatok folynak a gének változásainak testre gyakorolt hatásáról, méghozzá oly módon, hogy speciális körülmények között előállított géneket juttatnak be a testbe. Ezek a gének különböző jellemzőkkel rendelkeznek, majdhogynem élő harcosokként veszik fel a küzdelmet a betegségekkel, egészen azok forrásáig hatolva. Ezt a módszert is nagyra értékeljük! Ne hajítsátok félre csak azért, mert egy „nem megvilágosodott” orvosprofesszor állt vele elő. A Szellem az egész bolygót megtiszteli felfedezésekkel, s erre bárhol sor kerülhet, ahol a megfelelő SZÁNDÉK létezik! Gondoljátok ezt végig. Az élő energiájú anyagok kutatása tudományotok elismert területe, mert mint korábban mondottuk, a tudomány spirituális. A fizikai valóságban tudatosság VAN, az anyag legkisebb részecskéjéig bezárólag, s akik a kvantumfizikai szintet kutatják, tudják, miről beszélek. Kezdenek rájönni, hogy az általuk vizsgált valóság változhat annak függvényében, hogy mire gondolnak vizsgálat közben. Tudtatok erről?

Kísérjétek figyelemmel az új élő energiájú gyógyszerek megjelenését. Fordítsatok különös gondot azokra, amelyeket nagyon öreg energiákból nyernek, mintha a egy másik korszakból, a Föld időkapszulájából származna ez az életerő. Hamarosan pontosan értitek, mire gondolok.

  1. Mágnesesség

A mágneses gyógyítást szintén nagy elismerés illeti. Csodálatos eszköz, az emberi DNS mágnesességével dolgozik hatékonyan. Nagyobb hatékonysággal működik ezen a bolygón, mint korábban bármikor.

Elmondtuk, hogy az emberi test törekszik az egyensúlyra, és alkalmanként segítségre van szüksége ehhez. Akik járatosak a mágneses gyógyításban, tudják, melyek azok a biológiai területek, amelyekre mágneses úton lehet hatni. Ebben az intuíció és az új tudás szent adománya segíti őket. Ilyen módon működik ez. Ti fogjátok megírni az idevágó könyveket, mert azok megírása még várat magára. Felsőbb Éneteket közvetítve kapjátok majd meg a tudást, amely mindenki javát fogja szolgálni.

No mármost, értelmesnek találjátok, hogy miután a tökéletes egyensúlyt elértétek. Még mindig helyükön hagyjátok a mágneseket? A válasz csak NEM lehet. A kívülről ható mágnesesség az élő energiájú szerekhez, a kézrátételhez és az energia általi munkához hasonlóan időleges módszer a kezelt személy egyensúlyának visszaállítására. Amikor az egyén már az egyensúlyi állapotot választotta, miért akarnátok, hogy még mindig magán viselje a mágneses eszközt? Miért akarna az illető mágneses hatás alatt aludni minden éjszaka? A test kiegyensúlyozza magát, és meggyógyul. Mi értelme lenne tovább alkalmazni a külső behatást a gyógyulás után? EZ olyan, mintha azt mondanátok a testnek: „Nem hiszem, hogy egyensúlyba fogsz kerülni. Inkább örökösen ingereket küldök neked.”

Bármelyik gyógyítási módszert használjátok is folyamatosan, megszakítás nélkül, figyelmen kívül hagyva a biológiai test természetes képességét az egyensúly elérésére, az komoly veszélyeket hordoz magában. Vannak, akik mágneses füzéreket használnak, s csodálatosan érzik magukat, amíg rajtuk van. Ez a test cselfogása csupán! A sejtek különlegesen érzik magukat, miközben erősítést kapnak (inger éri őket). Olyan, mintha bizsergetnék, masszíroznák őket, s ettől „kifejezetten kellemesen” érzik magukat. Ám ez nem jelenti azt, hogy az egyensúlyi részben minden rendben van. Tudattágító kábítószereitek többségének is ugyanez a hatása; olyan állapotba juttatnak benneteket, amelyben „csodálatosan” érzitek magatokat. Igazság szerint csak az történik, hogy „éreztek” valamit. Tehát hozzátok egyensúlyba a testet, és ha ezt elértétek, távolítsátok el az ingerkeltőket! Ha újra szükség lesz rájuk, vegyétek elő újra. Ne használjátok folyamatosan, mindennap őket. A mágneses módszer veszélye abban rejlik, hogy az utasításkészlet megváltozik, sőt sok esetben kitörlődik! Ez igen messze jár a kiegyensúlyozottságtól. Veszélyezteti az egészségeteket, higgyétek el!

  1. Kémiai módszerek

A vegyi anyagok használata alacsony energiájú gyógyítási módszer, a Szellem, mégis tiszteletben tartja, mert hatással van a testre, és egyeseknél, akiknek erre van szükségük, megfelelő lehet. Talán egyszerűen nem jöttetek rá, hogy a sorban előrébb álló eljárások közül melyikkel lehetne helyettesíteni, vagy ha rá is jöttetek, a gyógyításra szoruló személy nem reagál megfelelően alacsony rezgésszintje miatt. Tehát ne gondoljátok, hogy mivel hátrébb áll a sorban, semmi dolgotok vele. Az a legfontosabb, hogy ha működik, kedveseim, életben tart benneteket a bolygón. Mindazonáltal, ha alkalmatok nyílik, próbáljatok más eszközhöz folyamodni. A vegyi gyógyszerek hátulütője, hogy a finoman hangolt test a változtatási szándékkal bejuttatott vegyi anyagokra mindenképpen reagálni fog, ám nem tudjátok hajszálpontos ellenőrzés alatt tartani, hogy milyen módon. Időnként mellékhatások lépnek fel, vagy más egyensúlytalansági tünetek jelentkeznek; ezek egyszerűen az alacsony energiájú gyógyítás jellemzői.

  1. Sebészeti beavatkozások

Bizonyára nem okoz meglepetést, hogy a sebészeti beavatkozások módszere kerül leghátra. Megismételjük azonban, kedveseim, hogy álljon bár leghátul, de jelenleg ez foglalja magába tudományotok néhány legnagyszerűbb elemét is. Amikor már minden más lehetőség kimerült, ehhez a módszerhez folyamodva gyógyulás érhető el. Ti, az energiával gyógyítók, azt szeretnétek látni, hogy a hozzátok forduló betegek meggyógyulnak, mert veletek azonos rezgésszintjükön megértik a választás jelentőségét, és hozzájárulnak a saját gyógyulásukhoz. Ám lesznek, akik soha nem fognak így dönteni. Tehát a gyógyítási módszerek skáláján lejjebb kerestek majd megoldást, és van, hogy a sebészeti beavatkozásig le kell menni. Ha ezzel az eljárással lehet életben tartani őket ezen a bolygón, akkor tekintsétek ugyanolyan megszenteltnek, mint az energia általi gyógyítást! Csodálatos energiamunkátokkal gyorsítsátok meg a felépülésüket a műtét után.

Tehát minden módszernek megvan a maga létjogosultsága. Valóban megszentelt és áldott tudományotoknak ez a területe. Értitek, hogy is működik ez? A legmagasabb szintű Új Korbeli energiával folyó munka és a sebészkés ugyanúgy a rendszer része, s azt kérjük, értsétek meg ezt jól. Legyetek türelmesek. Okozhatnak még meglepetéseket az új felfedezések. Megdöbbennétek, ha látnátok a meditációkat, imákat és minden más „energia általi munkát”, amely a sebészkés tartók elméjében zajlik ebben a korban. Jóval több dolog létezik ezen a területen, mint ami látható, és teljes mértékben együtt fejtik ki a hatásukat. Ez is új kihívásaitok része.”