Milyen betegség esetén ajánlott a Sensitiv Imago állapotfelmérés és kezelés?

A SENSITIV IMAGO biofizikai állapotfelmérést és kezeléseket bárki igénybe veheti, kivéve az epilepsziásokat, a pacemakerrel élőket és az extrém pszichikai betegeket.

Kisgyermekek kb. 5 éves kortól vizsgálhatók, amikor már képesek 20 percet nyugodtan ülni.

Milyen jellegű panaszok esetén javasolt a SENSITIV IMAGO biofizikai állapotfelmérés?

  • Emésztőrendszeri panaszok: részletesen megvizsgáljuk az emésztőrendszer szerveit, a nyelőcsövet, gyomrot, vékonybelet, vastagbelet, végbelet, azok szöveteit, a májat, epehólyagot,hasnyálmirigy. Kimutatjuk a szennyező- és méreganyagokat ezekben a szervekben és az esetleges allergéneket és a kórokozókat.
  • Légúti panaszok: mandula,orr melléküregek, légcső, hörgők, tüdőszövet vizsgálata, allergének, kórokozók kimutatása.
  • Húgy-ivarrendszer rendellenességei nők és férfiak esetén is: vese, húgyhólyag, húgyvezeték, húgycső; petefészek, petevezeték, méh,/ prosztata, herék,ondóhólyag, ondóvezeték , pénisz vizsgálata, fertőzések, kórokozók .
  • Hormonális problémák: pajzsmirigy, mellékpajzsmirigy, hasnyálmirigy, mellékvese, csecsemőmirigy, hipotalamusz, hipofízis részletes vizsgálata. Változókort kísérő tünetek esetén is javasolt a vizsgálat.
  • Idegrendszer panaszok esetén: az agyat 5 különböző metszetben vizsgálhatjuk, valamint a gerincoszlopot, és a perifériás idegeket.
  • Szív-és érrendszeri panaszok esetén: részletesen megvizsgáljuk a szív üregeit és azok falait, a szívbillentyűket, a szív véredényeit, aortát, artériákat, vénákat, az agyi ereket, lépet, a vér sejtjeit, véralkotókat.
  • Mozgásszervi panaszok esetén: a hátgeric szakaszait: nyaki, háti, ágyéki szakaszt külön-külön vizsgáljuk, csípőizületeket, térdizületeket, vállizületeket, könyök izületeit, térd izületeit, kéz-és láb kisizületeit, mellkasi bordákat…

Mindezeket a szerveket, szervrendszereket beavatkozás nélkül, fájdalommentesen tapogatja le a készülék. És egy állapotfelmérés után rendkívül pontos képet kaphatsz az egészségi állapotodról, mert mindent megvizsgálunk!

Az állapotfelmérést követően kezelési javaslatot adunk. Szelíd módszerekkel állítjuk vissza a szervezet egyensúlyi állapotát.

ZW5WkKUN5M3igi827vOibzl72eJkfbmt4t8yenImKBVvK0kTmF0xjctABnaLJIm9