©Elysium Fénytesti Áthangolás – a Függőségek oldása

©Elysium Fénytesti Áthangolás – a Függőségek oldása

2019 áprilisában beavatást nyertem az Elysium Fénytesti Áthangolás Misztériumába Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó tanítóim által, amellyel a Függőségek oldása történtethető meg.

E közérzet javító eljárás bemutatására álljon itt egy részlet az eredeti forrásul szolgáló csillagnemzetsegek.hu oldalról:

„Az ©Elysium Fénytesti Áthangolás egy olyan komplex érintéssorozat egymásra épülő rendszere, amely különböző ún. oldás-kulcsokat működtet a fizikai test, az étertest, az érzelem-test és a mentál-test szintjén. Vagyis e speciális és egészen varázslatos módon működő érintés kombinációk közvetítése révén az általunk képzett koordinátoraink segítenek kioldani a különböző fájdalmak és félelmek hátterében lévő energetikai mintázatokat fizikai, érzelmi és gondolati szinten is. Olyan sajátos kapukat nyitunk a test és az aura különböző rétegeiben, amelyeken át kiszabadíthatók és kivezethetők a testi és lelki szenvedést okozó fájdalom-, és félelemtöltések, miközben számos felismerés érkezhet mindezek tényleges gyökeréről és okairól.

Az Elysium Fénytesti Áthangolás következő lépésében, pedig kidolgoztunk egy olyan eljárást, amivel a különböző függőségek, addikciós problémák, kényszeres viselkedésminták is oldhatóvá válnak és nagymértékben csökkenthetők. Ide tartoznak az étkezési zavarok, nassolások, mint ősi jutalmazó és örömszerző mechanizmusok, de akár a bulimia vagy diéta-függőség kényszeres önsanyargató mintázata is, a dohányzás és alkoholfüggőség kérdése, a drogok és egyéb élvezeti szerek használata, vagy a gyógyszerfüggőség problematikája. De éppúgy enyhíthető általa a számítógépes játékfüggőség, vagyis az Y és Z generációt olyan mérhetetlenül veszélyeztető és eluraló cyber-világ illúziómátrixától való függőség, a szerencsejáték szenvedély, vagy a túlzott vásárlási kényszer kompenzációs mechanizmusa, sőt a túlfokozott megfelelés vágyon és teljesítménykényszeren alapuló munka-alkoholizmus is.

Fontos tudni, hogy ha valamilyen érzelmi teher, krónikus stressz, lelkileg megterhelő szituáció huzamosabb ideig fennáll, sőt működik egy olyan energetikai szabály, hogy ha legalább 3 hónapig fennáll, akkor egy fix energetikai mintázatot alakít ki az auránkban, vagyis az ún. morfogenetikus mezőnkben. Akkor is kialakulhat egy határozott körvonalú és szinte tapintható stabil energetikai formáció a személyes erőterünkben, ha egy elementáris erejű, drámai akut helyzetet kell átélnünk, például egy váratlan veszteség, feldolgozhatatlan csalódás vagy akár anyagi összeomlás következtében.

Az ezekből az ismétlődő vagy nagy erejű történésekből megformálódó energetikai mintázat olyan, mintha egy szinte önálló elemi tudatossággal, saját belső programmal rendelkező elementál lenne, amely mindig csak ugyanazokat az elemeket futtatja le bennünk.

Hasonló mechanizmus tartja fenn a különböző függőségeket és szenvedélybetegségeket is, amelyek ráadásul egy mindig egyedi és rendkívül komplex idegrendszeri program mentén ismétlődnek és válnak szinte leküzdhetetlen késztetésekké. A kezelés során ezt a sajátos idegrendszeri vezérlőprogramot is feltérképezzük, és bizonyos lépéseken keresztül lekapcsoljuk az ebből fakadó függőségi automatizmus mechanizmusát. Így sokkal hatékonyabbá és rövidebbé válik a ’leszoktatás’, a nagy fogadkozásaink eredményt hozhatnak, végre ellen tudunk majd állni a kísértéseknek egy kis belső fegyelemmel, és remélhetőleg sikerül kioldani a függőségeink hátterében lévő okokat is, amelyek kompenzálására alakulhattak ki a problémáink és a különböző élvezeti szerekhez vagy a cyber-világ illúzióképzeteihez való kötődésünk.

De természetesen azt is tudhatjuk, hogy szinte minden függőségi helyzet és kompenzálási mechanizmus hátterében egy ősi elválasztottság érzés és egy mély gyökerű szeretethiány élménye húzódik meg, amely jelentheti az eredendő Isten-élmény elvesztését és a Teremtővel való egységből kihulló lélek egyedül maradását, aki szeretne továbbra is megfelelni e transzcendens erőnek és “haza kéredzkedne” Égi otthonába földi élete által is. Ez a tudattalan töltés számtalan formában ismétlődik meg az emberi élet színpadán is a köldökzsinór átvágásának pillanatától a csecsemőkor, a kamaszkor és kapcsolati veszteségek kríziseinek stációiban, és számtalan más sajátos élethelyzetben, amikor az ősi hiányérzet újra felszakad bennünk, s amelyet megpróbálunk sokféle módon elnyomni és kompenzálni…

Az ©Elysium Fénytesti Áthangolás egy óriási erejű titkot tárt fel, és átadásra kerültek azok az oldás-kulcsok, amelyek segítségével végre lebonthatók ezek a már fixálódott és visszatérő testi vagy lelki szenvedéseket okozó energiamintázatok, vagyis amelyek által kivezethetők, és akár teljességgel és véglegesen eliminálhatók a fájdalom-, félelem-, indulat-, és függőség-elementálok az auránkból. Hiszünk abban, hogy az is nagy segítség lehet, hogy az áthangolás közben érkezhetnek olyan felismerések, amelyek mentén felismerjük e belső körök és automatizmusok koreográfiáját, gyökerét, és megérleljük a lelkünket a tudatos elengedés mozzanatára, amely záloga lehet annak, hogy ezek a problémáink ne térjenek már vissza, és így képesekké váljunk a tényleges és tartós változásra.

Szívből kívánjuk, hogy hozzon ez a misztérium mély és átható közérzet javulást nagyon sokak életében! De természetesen azt most is el kell mondanunk, hogy ez egy alternatív módszer, amely nem helyettesíti a szakorvosi diagnosztikát, addiktológiai és megfelelő orvosi ellátást.

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó 

Az Elysium Gyógyító Áthangolás keretében a Függőségek és Szenvedélybetegségek oldásának ülései várhatóan 1,5-2,5 órát vesznek igénybe. Ajánlott legalább három alkalommal dolgozni az adott függőségi problémán.

Nagy szeretettel várok minden érdeklődőt, aki rezonanciát érez a bemutatott eljárás alapelvével, és szeretne megszabadulni a régóta hordozott testi és lelki terheitől!

Forrás: https://csillagnemzetsegek.hu/therapy/fuggosegek-oldasa/