Vélemények és gyógyulástörténetek

Álljon itt néhány kedves páciens véleménye és gyógyulástörténete

„Sensitiv Imagos állapotfelmérésen és kontrollellenőrzésen többször volt szerencsém részt venni. Az tetszett benne többek között, hogy a felmérés során vizuálisan is azonnal képet kapunk állapotunkról. Élmény volt látni, ahogy az egyes szervek, szövetek esetében az állapotot jelző pontocskák felvillannak. Az is nagyon praktikus, hogy az eredményeket a gép eltárolja és egy következő alkalom során össze tudja hasonlítani, hol mi javult vagy éppen romlott. Nagyon jónak tartom azt is, hogy a problémás szervek kezelésére is azonnal lehetőség van, valamint azt is megmutatja a gép, hogy milyen készítmények hatnak rá pozitívan. Elvihettem az általam szedett táplálékkiegészítőket és lehetőségem volt letesztelni mindegyiket, melyiket érdemes szednem és melyiket jobb elfelejtenem. Minden háztartásba kellene egy ilyen szuper készülék.”

P.E.

gyogyulastortenetek

„Több alkalommal voltam már Erikánál Sensitiv Imagos felmérésen/kezelésen különböző panaszokkal (pl. emésztőrendszer, idegrendszer, gyengeség) A felmérés fájdalommentes és mindig pontos eredményt adott az aktuális állapotomról. A kezelés közben láthatjuk, hogy mely testrészeinket pásztázza a gép, és milyen állapotúnak látja. Ha valami rendellenesség mutatkozott, akkor az Erika által javasolt terápia után mindig javult, később megszűnt a panasz. A terápia utáni felmérésen pedig már nem mutatkozott eltérés.
Terápiás javaslatok között legtöbbször segítettek az Energy készítményei, amiket nagyon szeretek. Illetve van saját Zapper készülékem, amivel tudom kezelni az adott „elváltozást”, ami számomra nagyon kényelmes.
Ezen kívül szupernek tartom azt, hogy a Sensitiv Imago képes bemérni gyógykészítményeket, vitaminokat, hogy az hány százalékosan javítanak az adott állapotomon. Amik rossz eredményt mutattak azokat elhagytam, amik pedig jót, szedtem tovább, így javult az állapotom.
Szeretettel ajánlom mindenkinek a SENSITIV IMAGO-t, és Erika terápiás kezeléseit!”
R.E.

gyogyulastortenetek

„Nagyon csodálatos ez a készülék (Sensitiv Imago), mindenféle fájdalom és beavatkozás nélkül készít térképet a szervezetünkről, miközben egyfajta kijavító kezelést is kapunk. Vizuálisan is mindent követhetünk a képernyőjén miközben Erika profin elemez és segít megérteni mi a probléma. Csak ajánlani tudom a készüléket is, de elsősorban a kezelőjét, aki mindenféle csodákat tud művelni az egészségünk visszaállítására.”

B.I.

gyogyulastortenetek

„Az utóbbi években több alkalommal is szükségesnek éreztem, hogy a Sensitiv Imago „átvizsgáljon” és ezáltal elébe tudtunk menni olyan betegségeknek, amik a vizsgálat nélkül később talán kialakultak volna. Sokszor érezzük, hogy valami nem okés, de konkrétan megfogalmazni nehéz, vagy lehetetlen a gyengeség, enerváltság okát. Mit mondjak az orvosnak ilyenkor, ha még magam sem tudom, hogy mi az, ami nem stimmel? Erre is tökéletes választás a Sensitiv Imago. Én csoda gépnek hívom, mert olyan rendellenességeket is kimutat, amit az orvostudomány még nem képes, sőt, kezelni is tud. Az egészséges szerv rezgését küldi rá a gyulladt, vagy gyenge szervre. Vérvétel nélkül képes a vér összetevőiről, azok állapotáról információt adni, azonkívül súlypontozza a felmerülő problémákat is, vagyis kezelési sorrendet javasol. Mindezt fájdalommentesen. Csoda ez a gép, mondom.”

E.E.

gyogyulastortenetek

„A családom valamennyi tagjával voltunk Erikánál Sensitiv Imago állapotfelmérésen és kezelésen. Nagyon jó érzés és motiváló látni a gép színes piktogramjai segítségével, ahogy hétről-hétre javulás áll be a problémás területeken! A japán gerinckezelő SI – terápiát alkalmazta Erika, mikor egy rossz mozdulat miatt intenzív derékfájdalmam lett. Már egy kezelés után nagyságrendekkel csökkent a fájdalmam, majd az ismétlő kezeléssel el is múlt, amiért nagyon hálás vagyok! Ezen kívül ajánlom mindenkinek az általa végzett talp- illetve nyirokmasszázst. Szó szerint jó kezekbe fognak kerülni!”

V.E.

gyogyulastortenetek

„A készülékkel (Sensitiv Imago) nagyon kedves ismerősöm, Erika által kerültem kapcsolatba. Nagy öröm, hogy már vannak ilyen készülékek és olyan hozzáértő szakemberek akik tudják alkalmazni és a sok-sok jel közül kiolvasni a jelentésüket, majd a megfelelő terápiát javasolni. Nekem gyakori problémám volt az ún. felfázás, ami teljesen rendbejött, a másik nagy problémám a szemem könnyezése, fájdalma, amin még dolgozunk, de a szemnyomásom már teljesen jó lett.

Mindenkinek teljes szívvel ajánlani tudom, hogy próbálja ki úgy az állapotfelmérést, mint Erika kedves, hozzáértő, segítő és széleskörű tudását.”

B.E.

gyogyulastortenetek

„Erika Sensitiv Imago általi állapotfelmérése és kezelése bizonyult az egyetlen hatásos módszernek évek óta húzódó emésztőrendszeri problémáim elmulasztására. Az állapotfelmérés nélkül csak találgatni tudtam, mi lehet a bajom, de a vizsgálat után már egy kész gyógyulási tervvel lettem gazdagabb. Mivel van Zapper készülékem, a Sensitiv Imago mérései alapján Erika összeírta az összes programot, mely gyógyírt jelenthetett a betegségeim, fertőzéseim kezelésére. Fél év rendszeres Zapperezés után panaszmentes lettem.  Ajánlom mindenkinek ezt a vizsgálatot, aki szeretné megérteni, mi áll a panaszai mögött, mit tehetne a gyógyulás érdekében, illetve azoknak is akik, számtalan orvosnál tettek látogatást, de a felírt kezelés nem eredményezett tartós gyógyulást.”

V.R.

gyogyulastortenetek

„Kezdetben csak a fülzúgásom zavart, majd nyaki fájdalmak mellett fejemet oldalra fordítva –
(különösen balra) – a fülzúgásom rohamszerűen felerősödött és ájulás közeli szédülés fogott el.
Hagyományos orvoslásban bízva reumatológushoz fordultam. Hónapok múlva röntgen és vissza a reumatológushoz. Anélkül, hogy orvosom az íróasztalától felkelt volna, a diagnózisa így szólt: Bizony életkorunk előre haladtával ilyen egészségügyi problémákkal együtt kell élnünk. Se gyógyszer, se terápia. Köszöntem szépen!
Egy városrészi újságban olvastam a Szegeden és a Dél-Alföldön egyedülálló SENSITIV IMAGO biofizikai állapotfelmérésről és kezelésről, ami újszerűségével kíváncsivá tett. Ezt követően kértem időpontot Kéri Erikától egy állapotfelmérésre. Idegtépő rendelői várakozástól mentesen, kényelmesen ültem le az űrtechnikával vetekedő készülék elé. Az alapos vizsgálat folyamatát egy képernyőn tudtam nyomon követni.
A panaszolt, problémás testrészeim rajzolatán fekete pontok jelezték a rendellenességet. Így tudtam meg, hogy nyaki ér- és gerinc elváltozások okozzák aggasztó tüneteimet. A készülék nagyszerűségéről akkor győződtem meg igazán, amikor az állapotfelmérést követően az ajánlott kezeléseken is átestem. A képernyőn egyre kevesebb lett a „fekete pont”, majd el is tűnt az összes. Fájdalmaim enyhültek, hét – tíz nap múltával meg is szűntek. Már egy éve panaszmentesen élek, újra rendszeresen sportolok, szédüléses érzeteim nincsenek.
Hála a gyógyításért! Köszönet Erikának!”

(Cs.Sándor. Szeged.)

gyogyulastortenetek

„2013-ban már kb. 6 hónapja tartó térd fájdalommal és térd dagadással küszködtem. Több orvosnál is jártam, de a térdem nem javult. Ezután próbáltam a magam kezébe venni a bajom. Rátaláltam Erikára, aki állapotfelmérés után egy sorozat (10-12 alkalom) kezelést adott célzottan a térdemre Sensitiv Imago készülékkel. A térd fájdalom lassan, az utolsó kezelést követő hetekben elmúlt, egyszer csak azt vettem észre, hogy már nem fáj.”

B. Gergő Szeged

gyogyulastortenetek„Több éve találkoztam először a Sensitiv Imago készülékkel Kéri Erika szegedi rendelőjében. Fáradt, gyenge és ideges voltam abban az időszakban egy, a családban történt hosszú betegség miatt. Mivel a vérképem rendben volt, orvosilag nem találtak indokoltnak semmilyen kezelést. Tanácstalanul álltam a vitaminokkal teli dobozom előtt: miből és mennyit? Kéri Erika Sensitiv Imago készülékével azonban kiderült, hogy milyen vitaminokat, ásványi anyagokat szükséges pótolni ahhoz, hogy helyreálljon az egyensúly, újra a régi legyek. A gép a teljes emberi szervezetet egységében vizsgálja és az orvosilag még ki nem mutatható elváltozásokra azonnal fény derül. Meg tudja mondani, hogy a szedett gyógyszerek, vitaminok valóban azt az eredményt hozzák-e, amire szedjük? Jók-e nekünk, javítanak-e a betegségen, esetleg ártunk velük? Az állapotfelmérés fájdalommentes és mellékhatások nélküli. Engem lenyűgözött a készülék és Erika tudása, az azonnali visszajelzés a monitoron, ahol a testem minden porcikájának energetikai állapota, mint egy Science Fiction filmben, azonnal látható. A gép képes arra, hogy kimutassa a szervezetben lévő aktív és inaktív gombákat, baktériumokat, vírusokat. Erika lelkiismeretesen átnézi az eredményt és többféle lehetőséget ajánl pl. májtisztításra, méregtelenítésre. A gép, illetve Erika személyre szabott cukorbogyókat (információs szereket) is készít az adott probléma kezelésére. Mostmár, ha valami bajom van, először Erikához megyek, és csak utána az orvosokhoz, ha szükséges.”

E. Emese Szeged

gyogyulastortenetekAz első gondolataim egyike az volt az állapotfelmérés, kezelés után, hogy ezt mindenkinek meg kellene tapasztalnia és az egészségügyi rendszer legalapvetőbb elemének kellene lennie. Sokat segítene nemcsak a betegek állapotának felmérésében, de a megelőzésben is, hiszen még a testi-szervi betegség tényleges megjelenése előtt ki tudja mutatni a normálistól való legkisebb eltérést is.

Számomra élmény volt látni, ahogy a készülék végigpásztázza a testemet általánosságban, majd pedig az egyes szervekre lebontva és aztán még mélyebb szinteken is. Gyönyörűen, könnyen értelmezhetően, színekkel jelölte az egyes szervek, akár sejtek állapotát. Képet adott arról, hogy mely szervekre érdemes jobban odafigyelnem a jövőben, mit tanácsos kerülnöm. Erika mindig segített értelmezni a látottakat és megnyugtatott, ha itt-ott felbukkantak azok a fránya fekete pontocskák.

Amin pedig már csak tényleg ámulni és bámulni tudtam, hogy le tudtuk tesztelni az általam vitt készítményeket, hogy mennyire hatásosak számomra általánosságban vagy akár egy-egy szervre vonatkozóan is. Mi az, amit felesleges szednem és mik azok, amelyek hozzájárulhatnak, hogy jobban érezzem magamat. Erikának köszönet, hogy addig nem nyugodott, amíg egy-egy problémára meg nem találtuk a megoldást egy-egy készítmény formájában.

Nagyszerűnek tartom azt is, hogy a kezelő gép a homeopátiás golyócskákhoz hasonló kis bogyócskákat tud készíteni, amire felvihetőek annak a szervnek az egészséges rezgései, amivel épp problémánk van. Miért kellene a kés alá feküdni, ha vannak barátságosabb útjai is a gyógyulásnak?

Az is nagyon tetszett, hogy a korábbi felméréseket össze tudja vetni a gép és így látszódik a korábbi állapothoz mért fejlődés. Annak is nagyon örültem, hogy az eredményeket pár napon belül e-mailen is megkaptam, így bármikor láthatom, visszakereshetem azokat.

Igazán szívből tudom ajánlani a Sensitiv Imagos állapotfelmérést és kezelést, valamint Erikát is, mert hozzáértő, kedves és érződik rajta, hogy igazán segíteni akar a hozzája fordulókhoz.

Sokat köszönhetek neki!

K. P. E.

gyogyulastortenetekA kíváncsiságomat régóta furdalta már a Kapcsolatteremtő gyógyítás és elkezdtem keresni a lehetőséget, kihez mehetnék el kipróbálni, megtapasztalni ezt. Erikára az internetes oldalán bukkantam rá és mivel elsőre szimpatikusnak tűnt, így bejelentkeztem hozzá egy szép napon. A mindennapjaimat megkeserítő fizikai problémám szerencsére nincs, inkább Önmagam felfedezésére vágytam és hogy a bennem mozgó kérdésekre válaszokat kaphassak. Emlékszem, hogy a kezelés alatt saját magamat figyeltem, hol-mi történik bennem és számtalan olyan élményem volt, amire a mai napig emlékszem. Bár a kérdéseimre a mai napig is keresem a válaszokat, de gazdagabb lettem addig át nem élt élményekkel. Például úgy éreztem, hogy felülök, hátranézek és közben láttam magamat/ a testemet, hogy az fekszik tovább az asztalon; mindenféle testérzeteim voltak, pl. mintha ringattak volna; úgy éreztem, mintha más is segített volna Erikának a kezelésben, más is ott lett volna vele; beugrottak olyan képek, amiket a jelenlegi életemben biztos, hogy nem éltem meg, de tudtam, hogy én ott vagyok, stb. Számomra egy érdekes utazás volt a Kapcsolatteremtő gyógyítás.

Köszönöm, hogy átélhettem!

K.P.E.

gyogyulastortenetek
Az évek során több féle energiával ismerkedtem meg, és mindegyikért hálás vagyok. Előbbre vittek, emeltek, gyògyítottak és tanítottak.

Az utobbi néhány évben 2 ùj (?)irányzat talált meg engem,vagy én őket.

Az egyik a RECONNECTION a másik a LEMURIAI GYÒGYÍTÁS.És bár a RECONNECTION ERIC PEARL nevéhez kötődik és a másik irányzat CZEIZEL BEATRIX és GRESKÒ ANIKÒ könyveihez , ùgy gondolom, hogy a könyvek nélkül nem értettem volna meg ilyen jòl, mi zajlik egy RECONNECTION „kezelés” vagy maga a RECONNECTION alatt. (magyarul Kapcsolatteremtő gyògyítás, helytelenül fordítva, mert connect=kapcsolni, kapcsolodni és re-=ùjbòl, tehát ùjbol felépitek valamit, ami már létezett, nem teremtek ùj kapcsolatot, hanem visszakapcsolodok).

Ezek az energiák (bár Eric Pearl ùgy fogalmaz,hogy a Reconnection több mint csak energia: FÉNY, ENERGIA és INFORMÁCIÒ, erről lehet bővebben olvasni a könyveiben vagy az interneten), ezek az égi segítséget megérintik az embert,és ha ő erre nyitott, megváltoztattják az életét.

Fürdünk mi is a fényben és emelkedünk.

Különleges tapasztalataim voltak a találkozásaim során mind 2 úttal.

RECONNECTION:

Màs úton jártam, amikor először hallottam a RECONNECTION-ről. Szerettem azt az utat, nem akartam elhagyni.
Mégis úgy alakult,hogy megtudtam tapasztalni a Reconnective „kezelést”.
Olvastam a könyvet és sok mindent az internetről és bár én nem vagyok egy „látò” tipus, most rengeteg mindent láttam. Felsorolhatnám, de ez igazábol csak nekem jelent valamit. A csoda az, hogy szò szerint nekem üzentek a képek. Ha nem olvastam volna a fent említett könyveket, sok mindent nem értettem volna meg.
Így is más eszközökhez kellett fordulnom, hogy kideritsek dolgokat.
De sikerült.
Ami ott történt, bárhogy is nevezzük, kirepített ebből a dimenziòbòl.
És ISTENEM, de jò volt!!!
Tonnák nyomták kellemesen a testemet és ùgy dolgozott a FÉNY, ENERGIA és INFORMÁCIÒ, hogy „kő kövön nem maradt”, azaz felerősödtek a fájdalmak a problémás helyeken és a blokkok pillanatokon belül oldòdtak. Ami az elöző rendszerrel, amivel addig dolgoztam hónapok, vagy hetek alatt valósulhatott volna meg.
Erőteljesen lehűlt a testem (valahol olvastam,vagy hallottam, hogy az égi energiák hidegek és a földi energiák melegek, de nem tudom,igaz-e).

Majd jött maga a RECONNECTION.
Itt elkényeztettek. Olyan színeket, mintákat, „rajzokat”láttam,amit szavakban nem tudok elmondani.
És jött az üzenet: RAJZOLJ !!! És megtettem. Csak hagytam a kezeimet, hogy vezessék. És bár addig is rajzoltam néha, ami ezután született, olyan volt egy kicsit, mint az a mező, amiben fürödtem.
Szerettem volna megfejteni, mi az ami valóban történik, mikor kapcsolatba lépünk ezzel a mezővel.
Érdekes mòdon, eszembe jutott most a AMORAH QUAN YIN könyve A PLÉJÁDOK FÉNYKÜLDÖTTEI. Nem rég bukkantam arra az informáciòra az interneten,hogy egy autòbalesetben(???!!!!) meghalt…
Ott a következőket írja a DIMENZIÓKRÒL:

– 6.DIMENZÍÒ: csak fény, tiszta mértani formák, Melkhizedek tudat
– 7.DIMENZÍÒ: Isteni hangok, formátlanság birodalma
– az egyetlen formaszerű megnyilvánulás a SPIRÁL
– 8.DIMENZÍÒ: tiszta szinek, nincsenek hangok
– 9.DIMENZÍÒ: LAOESH SHEKINAH, Szent tűzoszlop,fény oszlopok, egyetlen forma az oszlop
– különösen finom párhuzamos fényszálak……

 
Miért írtam le ezeket nem tudom, talán valaki talál itt valamit.
Nem tudom ,mi az az energia felhő vagy esetleg oszlop, vagy más képződmény, amiben fürdünk egy Reconnection kezelés alatt, de tény, hogy más mint amit elötte tapasztaltam.
Nem véletlenül mondja Eric Pearl, hogy ez most van elöször a Földön.

De a csodálatos kezelésekhez tartozik a LEMURIAI GYÒGYÍTÁS, amiben többször is részesültem.
A könyvek olvasása nélkül erről nem is lehet beszélni.
Mégis!
LEMÚRIA!
Az ember,aki már túl van a pénz, vagyon, autòk, nők, pasik hajszolása után és aki már feltette magának azt a kérdést KI VAGYOK ÉN, esetleg még azt is HONNAN JÖVÖK, MIÉRT VAGYOK ITT, MI A DOLGOM?….,már biztos hallott ATLANTISZ-ròl.
De LEMÚRIA!?
Meg lehet tudni,hogy Lemúria Atlantis elött létezett, és nem bukott kontinens, ellenkezőleg, a FÉNY BIRODALMÁNAK GYŐZELME a Földön.
De eljött az ideje ,hogy félre vonuljon, teljesítette feladatát. SIKERESEN!
Hogy jön, Én sem nagyon értettem.
Csak azt láttam, hogy működik és azok a csodálatos lények, akikről CZEIZEL BEATRIX és GRESKÒ ANIKÒ könyveiben olvastam, léteznek, továbbra is működnek, segítenek.
Nagyon erőteljes és gyors az energia hatása és a szeretetük, védelmük és segítségük nem szűnik meg a kezelés végén.
Itt is gyors, azonnali eredményeket értem el.
De erről beszélni, olyan,mintha elmesélném,milyen finom az a fagyi….☺
Ha megtehetném, kérnék minden héten egy LEMURIAI GYÒGYÍTÁST, mert közben már én is elvégeztem egy RECONNECTION tanfolyamot, tehát én ezt használom naponta.

Köszönöm Erikának a kezeléseket,a tapasztalási lehetőségeket!

H.J.

gyogyulastortenetek
A Lemúriai Gyógyítás  egy lélekemelő élmény volt számomra. Nehéz szavakba önteni azokat a tapasztalásokat, amiket kiváltott bennem. Pár szóban mégis megpróbálkozom vele, hogy kedvet teremtsek másoknak is, hogy akarják kipróbálni, megismerni ezt az egyedi, különleges eljárást.
Már a kezelés első felében felszakadt belőlem valami szomorúság, bánat érzése – teljesen váratlanul -, ami után nagy megkönnyebbülést éreztem.
Később képek kezdtek el suhanni mellettem, mintha a múltba repülnék, vagy a múlt száguldana felém. Saját magamat láttam különböző korokban, más-más környezetben, országban, ahol valaha a régmúltban jártam, éltem. Mikor a meglepődésem elcsendesedett, észrevettem, hogy a képek láttán érzések törnek föl bennem. Nagy hatást gyakoroltak rám, az előző életeim pillanatképei.

Kívánom, hogy minél több ember éljen meg hasonló különleges, a lelket mélyen érintő, gyógyító élményt a Lemúriai Gyógyítás során.
V.E.

gyogyulastortenetek