Mi is az a Kapcsolatteremtő Gyógyítás?

A ma elérhető egyik legmagasabb szintű energiagyógyításról van szó.

Az elnevezés magyarul kissé megtévesztő, Reconnective Healing – gyógyítás újrakapcsolódás által, talán jobban kifejezi a lényeget.

A hihetetlen magas frekvenciájú energia az egész ember gyógyítja a fizikai test, az érzelemtest, a mentáltest és a spirituális test szintjén is.

A folyamat téren és időn kívül zajlik. Ha gyógyulni vágysz, akkor kifejezed ezt a szándékodat, és utána elvárások nélkül, befogadó állapotban átélheted, hogy az energia érted dolgozik.

A kezelés során álélt élmények nagyon különbözőek lehetnek a befogadó embertől függően.

A gyógyítás a test érintése nélkül történik.

2010-ben Eric Pearl-től és csapatától tanultam a Kapcsolatteremtő Gyógyítást és a Kapcsolatteremtést.

kapcsolatteremto-gyogyitas

A kezdetek

2009. márciusában értesültem először a Kapcsolatteremtő Gyógyításról.

Az Elixír magazinban egy fél oldalas cikk adta hírül, hogy hamarosan meg fog jelenni  Dr. Eric Pearl: Kapcsolatteremtő gyógyítás című könyve. Ezt olvasva bennem elindult valami: az összes sejtemben egy elképesztő vibráció jelentkezett. Ez az információ sejtszinten elindított bennem valamit.
Ma már tudom, hogy így jelez a DNS, ha találkozol az igazságal.

Én alig bírtam kivárni azt a néhány hetet, míg meg lehetett vásárolni a könyvet. Amikor elkezdtem olvasni, folyamatosan éreztem a sorok mögött megbújó energiát, amit később már a kezembe fókuszáltam. És működött!

Éreztem, hogy ezzel dolgom van, ezzel szeretnék foglalkozni.
A következő hónapban megtapasztaltam a Kapcsolatteremtő gyógyítást három alkalommal és magát a Kapcsolatteremtést is. Csodálatos érzések, multidimenzionális élmények kapcsolódnak ezekhez az alkalmakhoz. Gyógyulásom 2-2,5 hónap múlva következett be, a betegséggel régóta együtt éltem, nem is figyeltem rá, meglepetten tapasztaltam, hogy volt, nincs. Köszönet érte.

Mivel minden gondolatunkkal és cselekedetünkkel hatással vagyunk egymásra és a legtágabb környezetünkre is, hitem szerint, ha az általunk kezelt emberek vibrációja megemelkedik, akkor nem csak személyes életminőségük javul, hanem a bolygó is új esélyt kap a rajta élőkkel együtt egy új, szebb jövőre.