Hogyan történik a KTGY?

A gyógyítás kellemes, nyugodt, csendes környezetben történik. A páciens egy masszázságyon fekve, teljesen felöltözve,  cipő nélkül, csukott szemmel éli át. Ha valamilyen oknál fogva ez gondot okoz, keresünk egy megfelelő megoldást (kanapé, szék stb.)
Maga a gyógyítás a test érintése nélkül valósul meg.

Öltözék: kényelmes ruházat. Ékszereidet, órádat stb. nem kell letenned.

Illatok: Kérlek, ezekre az alkalmakra mellőzd a parfümök, illatosított dezodorok, testápolók stb. használatát, mert lehet, hogy illatok formájában jelentkezik az élményed, és ebben az esetben zavaró lehet a külső hatás!

Kezelés időtartama: maga a kezelés 40 percig tart. De kérlek, szánj rá több időt! Legalább 1 órát, de előfordulhat, hogy 1,5 órára is szükséged van, mire teljesen „visszajössz”. Ez azt jelenti, hogy a kezelés alatt egy megváltozott tudatállapotba kerülhetsz – ami talán egy nagyon mély meditációhoz hasonlítható- és ebből a normális emberi életbe kis időbe telik visszatérni. Különösen akkor figyelj erre, ha utána autót akarsz vezetni, mert lehet, hogy nehéz lesz erre koncentrálni!

Hány kezelésre van szükség a teljes gyógyuláshoz?
1-3 alkalom, de azt szoktuk mondani, hogy számolj 3 kezeléssel. A tapasztalatok szerint ennyi idő alatt eldönti a páciens, hogy elfogadja-e a gyógyulást.

Milyen időintervallumban történjenek a kezelések?
Ideális, ha a 3 kezelés egy héten belül megtörténik. De ha úgy alakul, és 10 napon vagy 2 héten belül zajlik le, akkor még az is jó.

Milyen korú emberek kezelhetők Kapcsolatteremtő Gyógyítással?
Gyakorlatilag mindenki. Még az édesanyja pocakjában lévő kisbaba is. Ugyanis az energia nem irányul konkrét helyre, a létrehozott mezőben a felsőbb intelligencia nyilvánul meg, aki tudja, kinek mire van szüksége az adott pillanatban egyensúly eléréséhez.

Állatok kezelhetők-e ezzel a módszerrel?
Igen, ezt saját tapasztalataim is alátámasztják. Bár nekik inkább a kézrátétel a megfelelőbb.

healing_hands_rainbow