Stresszkezelés hatékonyan!

Felnőtteket és sajnos a gyerekeket is egyaránt érinti korunk jelentős civilizációs ártalma, a krónikus stressz. A betegek sokszor annyi tanácsot kapnak orvosaiktól, hogy ne idegeskedjenek, pihenjenek többet. Ez sajnos kevés! Nagyon kevés! Ennél sokkal több segítség kell! Először is a fizikai testet kell olyan helyzetbe hozni, hogy képes legyen a legkülönfélébb tünetekkel járó elváltozásokat visszafordítani. Ezzel egy időben fel kell térképezni a legfontosabb stresszorokat és megtenni a változás irányába mutatató lépéseket. Ha szükséges, növelni kell a stressztűrő-képességet.

Az alábbi 3 pontban összefoglalt nagyon hatékony komplex stresszkezelő módszert dolgoztunk ki, ami segíthet egy sokkal jobb életminőség kialakításában:

  1. Egy teljeskörű állapotfelmérés keretében feltérképezzük a krónikus stressz által érintett szervrendszerek pillanatnyi állapotát, eltérését a homeosztázistól. Egyéni érzékenységtől függően idegrendszeri, hormonrendszeri, emésztőrendszeri, szív-és érrendszeri, immunrendszeri stb. elváltozások lehetnek. Pontos képet kapunk az allergénekről és a szervezet szennyező- és méreganyagokkal, sugárzásokkal , valamint kórokozókkal – vírusokkal, baktériumokkal, gombákkal, parazitákkal – való terheltségéről is. Mivel ezek a tényezők is szerepet játszhatnak a szervezet krónikus stressz terhelésében Ezt a vizsgálatot a kivételes pontosságú Sensitiv Imago biofizikai készülékkel végezzük.

  2. Az állapotfelmérés eredményétől függően közösen a pácienssel – a lehetőségek figyelembe vételével – kezelési tervet dolgozunk ki. Bemérjük a leghatékonyabban használható gyógynövényes készítményeket. És általában néhány alkalmas kezeléssorozatból álló kúrát javasolunk. Minden esetben kontrollvizsgálatot végzünk, pontosan nyomon követhető a gyógyulás mértéke az egyes szerveknél százalékos értékben kifejezve.

  3. Minden esetben keressük a krónikus stressz kiváltó okát. Beszélgetés, felismerések, konkrét változtatások meghozatala egy boldogabb, egészségesebb életért. Javaslatot teszünk stresszkezelő otthoni módszerekre: relaxáció, meditáció, jóga… Ha valaki nem próbálta volna, akkor konkrét gyakorlati segítséget is nyújtunk. Fő célunk a stressztűrő-képesség növelése.

05ad22a